Gaggia espressomaskiner

Gå direkte til tilbudet »

 

Den italienske pioner Achille Gaggia er blevet hyldet som faderen til den moderne espressomaskine. Han opfandt den første piston espresso maskine i 1938, som for evigt forandrede espresso brygningens verden.

Gaggia patenterede den første piston-type espresso maskine i 1938 og har fortsat med at udvikle kvalitets espressomaskiner lige siden. Gaggia espressomaskiner produceret med komponenter fra kommercielle espressomaskiner og kan producere fremragende espresso, cappuccino og latte drinks med lethed

Gaggia var drevet af passion og inspiration, og de nutidige ingenører og designere hos Gaggia er ikke anderledes. Deres engagement i deres håndværk har gjort Gaggia navnet berømt og hjulped til at dominere markedet og bevare førstepladsen blandt espressomaskiner til hjemmebrug i Italien. Med firmaets  historie for innovation, har Gaggia perfektioneret alle deres espressomaskiner herunder super automatiske maskiner om Gaggia Titanium og New Gaggia Platinum-serien og semi-automatiske som Gaggia Classic og Gaggia Baby Twin.

Gaggia Classic espressomaskine

Når du kombinerer klassisk design og avanceret teknologi, du får Gaggia Classic. Denne kaffe / espresso maskine til brygning af varme kaffe drikke derhjemme har alle fordelene som en kommerciel espressomaskine, men til en langt lavere pris. Gaggia Classic bruger standard 58 mm filtre som giver rigelig plads til at brygge espresso med fylde. Udformet i rustfrit stål med en high-power 17-1/2-bar pumpe med højspændings-kedel for hurtig opvarmning og en uafhængig ekspansionsventil.

Fra første øjeblik du prøver Gaggias klassiske espresso maskine vil du opdage hvorfor kaffeelskere overalt er helt vild med denne espressomaskine.

Test af Francis Francis X7 espressomaskine

Gå direkte til tilbudet »

 

Test af Francis Francis X7 er en fuldautomatisk espressomaskine designet af den italienske arkitekt Luca Trazzi, og ser helt fantastisk ud. Den står perfekt på køkkenbordet og har den helt rigtige størrelse til ikke at være alt for påtrængende.  X7 er endda anbefalet af Francis Ford Coppola. Continue reading