En verden af espresso og espressomaskiner


Kaffen er blevet en vigtig del af vores kultur. Men kaffe er ikke længere nødvendigvis bare en kop sort kaffe, med en valgfri sukker og mælk. Med espresso, er kaffen kulturen, som vi kender den blevet revolutioneret med utallige variationer. Espresso er lige så meget en kaffekultur, som det er er en kunstart, og den er base for alle vores elskede kaffetyper.

Mange private og små virksomheder vil gerne købe deres egen espressomaskine til at eksperimentere, indtil de kan lave deres egen ultimative kaffe, eller for at have adgang til “rigtig kaffe” på jobbet. En masse penge og tid bliver investeret i disse maskiner, og har du en gang brygget din egen perfekte espresso, så er sandsynligheden meget lav for du går tilbage til almindelig kaffe. Vi er simpelthen ikke længere tilfreds med en kop sort kaffe.

For at blive en Barista kræver det uddannelse og erfaring – den perfekte kop kaffe er ikke noget, man lærer at lave på en time eller to, men det er en færdighed, som man kan forsøge at erhverve i en menneskealder. Du kan endda konkurrere i kaffebrygning, men så skal man have en lang erfaring bag sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>