Espressomaskine test 2011/2012

Gå direkte til tilbudet »

    

Tests af espressomaskiner er en lidt underlig størrelse at skrive om, da det i mange tilfælde er vidt forskellige mennesker, som læser med, med vidt forskellige behov og mål med en espressomaskine. Her i 2011, snart 2012 er mange espressomaskine blevet meget tekniske og kan lave rigtig meget ud over bare espresso. Flere af maskinerne er blevet små computere som kan indstilles lige efter ens egne behov.

Tests af espressomaskiner

Vi har søgt nettet tyndt og fundet en masse tests af espressomaskiner, et af de ting som dog går igen for mange af dem er at de er gamle og forældede. Derfor har vi sorteret kraftigt i dem og kun medtaget tests af espressomaskine fra 2009 og frem.

Forbrugerrådet tester espressomaskiner

Den først test man falder over er taenk.dk, som er Forbrugerrådets portal på nettet. De laver rigtig mange uvildige tests og rådgiver inden for rigtig mange forskellige områder. Deres test blev lavet på 11 forskellige espressomaskiner med et prisspænd på over 5.000 kr. Deres konklusion blev overraskende nok følgende:

Vi har testet 11 fuldautomatiske espressomaskiner til både kaffebønner og Nespressos kapselsystem. Trods en prisforskel på over 5.000 kroner brygger de lige god kaffe.

Du kan købes dig adgang til hele deres test her.

Nyhedsmedierne kan godt lide espresso

Når vi sørger videre på nettet efter tests af espressomaskine fra 2009 og til 2011/snart 2012, så overrasker det os meget at det er store aviser, forbrugerportal og nyhedsmedier som har lavet det flest og mest omfattende tests.

Den næste test er lavet af Søndagsavisen og er lavet i 2009. Deres test viser faktisk det modsatte om dyre vs billige espressomaskiner:

Test: Stor smagsforskel på espressomaskiner. Det betaler sig i smagen at punge ud for en dyr espressomaskine, viser ny test.

Søndagsavisens test af espressomaskiner kan gratis læse her.

Et andet nyhedsmedie som har lavet en storstilet test er DR1 under seerprogrammet Rabatten. Desværre bliver jeg lidt skuffet da jeg læse følgende:

Forbrugermagasinet TÆNK har testet 11 espressomaskiner, med en prisforskel på over 5.000 mellem maskinerne. De har undersøgt, om der er en sammenhæng mellem pris og færdig kaffe.

De har simpelthen blot tyv stjålet informationerne fra Tænk og udvidet dem lidt, så de passer ind i et tvshow. Bedøm selv, læs med og se videotesten her.

Espressomaskiner hos både Politiken og EB

I min videre søgen finder jeg dog en lidt gammel artikel, som jeg har valgt at bringe med blot for lige at bevise at jeg tror journalister er det folkefærd der er mest glad for espresso og nok også er dem som er mest tilbøjelig til at købe en espressomaskine.

Politikken:

Kaffen smager vidt forskelligt, alt efter hvilken maskine der brygger. En forbruger og en ekspert uddelte både top- og bundkarakterer i Lørdagsliv. Den bedste kaffe fik vi fra testens eneste maskine i plastik.

De har testet 6 forskellige, men vær opmærksom på at deres test af espressomaskiner er helt tilbage fra 2007, altså 4 år gammel. Der kan være slet meget med de nye modeller siden dag. Læs testen her.

Danmarks sladder blad nummer ét elsker også espresso, hvem skulle dig have troet det? Det er naturligvis EB eller Ekstra Bladet om man vil. Tag deres anmeldelse af espressomaskiner fra 2008 med et gran salt. De er sladderpressen og artiklen er gammel.

Med en espressomaskine og en god portion øvelse kan man opleve helt nye sider af café-kaffen hjemme i egen hjørnesofa.

Du kan læse det hele her.

Sidste test af maskiner til espresso

Fræk som jeg er spiller jeg lige min sidste trumf, Børsen.dk. De har minsandten også testet espressomaskiner. Deres “Den store espresso-maskine test 2008″ er mest en artikel test lavet af Gear TV. Se den på linket her.

Den eneste test af espressomaskiner fra 2011

Jeg fandt kun en test af espressomaskiner fra 2011 og den kommer fra IDEnyt! YAY.. Endelig. Desværre er det kun en test af 4 forskellige maskiner, men med i artiklen, det skal den selvfølgelig og det er kun datoen som gør at den kommer med. Introen er:

Vi tester fire forskellige espressomaskiner, og der er noget for enhver smag. Hvad enten du er til lækkert design, smarte funktioner eller gerne vil have mange kaffemuligheder i samme maskine.

Lad os håbe at nogle af nyhedsmedierne eller andre forbrugermagasiner vælger at tage sig sammen og få lavet nogle tests nok ikke her i det sidste del af 2011, men så en masse espressomaskine tests i 2012.

Lad os håbe at det store testår bliver 2012, hvor vi alle skal fylde os med espresso fra nogle gode maskiner.

Konklusion: Espressomaskine test 2011 og 2012

Jeg er meget skuffet over udvalget af tests. Jeg har kun fundet én test af espressomaskiner fra 2011 og den testede kun sølle 4 forskellige maskiner. Er du nyhedsmedie eller forbrugermagasin eller blot espresso-elsker, så få fingeren ud og få lavet en omfattende test af espressomaskiner både fra 2011, 2012 og hver år frem ad. Test de nyes espressomaskiner mod de gamle. Rykker producenterne sig, bliver de dårligere eller står markedet i stampe?

Må et godt 2012 test år komme til jer alle! Så der kan blive testet en masse espressomaskiner.

 

 

2 thoughts on “Espressomaskine test 2011/2012

  1. Hej.
    Jeg har købt mig en Francis X7´er og har ladet mig fortælle man kan købe noget ekstra udstyr, så du kan bruge malet kaffe i stedet for kapsler.
    Ved i noget om det?
    VH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>